Cik B Dan DSV Bergduh Besar Akibat Pendedahan Mesej Yang Dihantar Oleh DSV Ke Iqbal

PETALING JAYA – Anak kepada usahawan k.0smetik terken4l, Datuk Seri Vida iaitu Cik B tidak bersetuju dengan keputusan ibunya mendirikan rumah tangga bersama bekas pembantu, Iqbal Zulkefli.

Cik B atau nama sebenarnya Edlynn Zamilleen Muhammad Amin berkata, perbez4an usia yang begitu ketara menjadi faktor utama dia tidak merestui perkahwinan tersebut.

“Saya sangat kurang setuju. Mama umurnya pun dah tua, abang Iqbal baru umur 27. Macam mana abang Iqbal boleh sukakan orang tua. Mesti ada sebab. Saya pun tak setuju mama nak ada anak lagi. Mama ni kalau dia berc1nta, dia macam cinta but4,” katanya dalam satu temu bual rancangan h1buran p0pular.

Pada masa sama, Cik B, 16, turut mendedahkan bahawa hubungannya dengan Iqbal tidak begitu baik dan sering berg.aduh sebelum ini.

“Saya dengan abang Iqbal ni memang tak baik. Saya selalu g.aduh dengan dia. G.aduh tu bukan g.aduh biasa-biasa. Mama pun selalu berg.aduh dengan dia.

“Hubungan kami memang sangat rengg4ng. Saya tak nak komen banyak, sebab banyak saya nak cakap tapi biarlah pada diri saya sendiri saja,” katanya.

Tambah pelantun lagu Tolonglah itu, awalnya dia meny4ngka perancangan pernikahan ibunya dan Iqbal hanyalah publisiti, namun dilihat semakin s.erius.

“Sebenarnya saya ingatkan cuma marketing (publ1siti), tapi nampak macam betul-betul pula. Ya Allah takutnya, tapi harap-harapnya memang marketinglah. Saya pun macam tak naklah ada ay4h baharu. Saya pun dah cukup dah ada lima ayah.

“Tapi kalau jodoh mama dengan abang Iqbal saya h4rapkan mama happy (gembira), ikutlah mama nak buat apa. Saya memang tak nak mama kahwin dengan abang Iqbal,” luahnya lagi.

Terdahulu, dil4porkan Vida menges4hkan akan berk4hwin dengan Iqb4l menjelang Disember ini dan mengimpikan sebuah perkahwinan wedding of the year.

Iqbal Ber1tahu Satu Mesej

Vida sebelum ini pernah melu4hkan ker1sauannya tentang persetujuan Cik B dan berharap anak g4disnya itu lembut hati dengan perancangannya untuk menamatkan status ibu tungg4l.

Hubungan Vida dan Iqbal mula menjadi perbu4lan sejak minggu lalu apabila usahawan sensasi, Datuk Aliff Shuki membocorkan perkara tersebut menerusi satu siaran langsung (l1ve).

Kredit : Kosmo/IG via onlinemalaya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*